Κερκυραϊκή Ζυθοποιία


Κερκυραϊκή Ζυθοποιία  Προϊόντα Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας

Η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία παρασκευάζει 4 υπέροχες μπύρες που αξίζει να δοκιμάσετε.

Πρόκειται για μπύρες, με φυσικό άρωμα και γεύση, δίχως χρωστικές ή αρωματικές ύλες. Παράγονται, ζυμώνονται και ωριμάζουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Είναι μπύρες που καταλήγουν ώριμες στην αγορά, είναι φρέσκες, διατηρούνται μόλις για δύο μήνες, μόνο για λίγες μέρες εκτός ψυγείου. Δεν φιλτράρονται, ώστε να μην αφαιρείται η μαγιά τους, αλλά να διατηρούνται όλες οι βιταμίνες Β.

Πρώτες ύλες :
Κατασκευή :
Εταιρεία :
Ιστοσελίδα : http://www.corfubeer.com<
Θα τα βρείτε : Σε όλη την Κέρκυρα
Πληροφορίες : Τηλ. +30 2663 052072

Τον Μάρτιο του 2015 ολοκληρώθηκε η απορρόφηση της Μύθος Ζυθοποιίας από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Το νέο σχήμα ελέγχεται κατά 51% από την Carlsberg Δανίας και τους παλαιούς Έλληνες μετόχους της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας κατά 49%. Το νέο σχήμα διαθέτει 2 μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα και πραγματοποιεί πολλές εξαγωγές. Στην Ελλάδα παράγονται οι μπύρες Μythos, Mythos Radler, FIX, FIX Dark, FIX Royal, Kaiser και Henninger.

Η εταιρεία εισάγει τα προϊόντα μπύρα Carlsberg, τη μεξικάνικη Corona Extra, τις ιρλανδικές μπύρες της Diageo Guinness και Kilkenny, τη βελγική Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse, τον Ιρλανδέζικο μηλίτη Magners, τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby και τις σόδες Tuborg Club Soda και Tuborg Tonic Water.