Μανόπουλος


Η εταιρεία Μανόπουλος κατασκευάζει αποκλειστικά σκάκι και τάβλι από την ίδρυση της το 1970.

 

Πρώτες ύλες :
Κατασκευή :
Εταιρεία :
Ιστοσελίδα : http://www.manopoulos.com
Θα τα βρείτε : Καταστήματα παιχνιδιών
Πληροφορίες : Τηλ. 210 9421791

facebook.com/Manopouloscom

Η εταιρεία κατάφερε να κάνει το σκάκι αντικείμενο διακόσμησης στα σπίτια και όχι να αποθηκεύεται σε ένα συρτάρι μετά από το παιχνίδι. Η θεματολογία των κομματιών είναι προσεκτικά εμπνευσμένη από την ελληνική ιστορία και μυθολογία. Έτσι οι πελάτες της εταιρείας αγοράζοντας ένα σκάκι Μανόπουλος αποκτούν ταυτόχρονα και ένα κομμάτι της Ιστορίας μας.
Τα πιόνια είναι κατασκευασμένα από zinc alloy, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία χύτευσης. Μετά τον τεμαχισμό τους λουστράρονται και βάφονται στο χέρι. Το υψηλό επίπεδο εργασιών, η επιλογή των καλύτερων υλικών και η προσοχή στις λεπτομέρειες, είναι ο λόγος που σας εγγυόμαστε ότι τα πιόνια είναι άθραυστα και αναλλοίωτα.
Τάβλι:
Το παραδοσιακό Ελληνικό τάβλι φτιάχνεται από υψηλής ποιότητας ένθετο ξύλο, όπως καρυδιάς, μαόνι, ξύλο ελιάς, δρυς κα. Κυρίως χρησιμοποιούνται φυσικός καπλαμάς, ώστε κάθε τάβλι να είναι μοναδικό όπως και το κάθε δέντρο. Το τάβλι θεωρείται όχι απλά  ένα παιχνίδι αλλά  ένα έπιπλο, για αυτό το λόγο και η κατασκευή του είναι εφάμιλλη με την κατασκευή ενός επίπλου.
Τα διαχρονικά σχέδια, η λεπτομέρεια στην ποιότητα καθώς και η εξυπηρέτηση των πελατών είναι η προτεραιότητα της εταιρείας Μανόπουλος.