Ηλεκτρολογικά

Υπάρχουν Ελληνικές εταιρείες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός σπιτιού σε ηλεκτρολογικό υλικό. Δεν χρειάζεστε εισαγόμενα υλικά!


Aliberti

Aliberti

Είδη κουζίνας

Βρείτε Ελληνικές εταιρείες για είδη υγιεινής και κουζίνας.


 

Pyramis

Pyramis

Οικοδομικά υλικά

Οι ελληνικές εταιρείες που κατασκευάζουν οικοδομικά υλικά για να κατασκευάσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας είναι πάρα πολλές. Μπορείτε να προμηθευτείτε σχεδόν όλα τα υλικά που χρειάζεστε για την δόμηση της οικίας σας από Ελληνικές εταιρείες που τα κατασκευάζουν στην Ελλάδα. Πολλές από αυτές αξίζει να τις αναφέρουμε είτε διότι είναι άγνωστες είτε διότι συγχέονται με εισαγόμενες:


Ηλεκτρολογικά

Aliberti

Aliberti


Χρώματα - κόλλες

Vitex

Vitex

Durostick

Durostick


Κουφώματα - πόρτες

KETE

ΚΕΤΕ


Είδη κουζίνας

Pyramis

Pyramis

ΚΕΤΕ


ΚΕΤΕ - Madein.gr

Η ΚΕΤΕ A.E. ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό να παράγει πόρτες ασφαλείας(θωρακισμένες), πυρασφαλείας και γενικής χρήσης. Η ταχεία ανάπτυξη, ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και οι σύγχρονες μέθοδοι σχεδίασης και κατασκευής των προϊόντων της, την κατέστησαν γρήγορα την πρώτη δύναμη στον Ελληνικό χώρο και δυνατό ανταγωνιστή των ξένων εταιριών.
Οι πόρτες της εταιρίας κατασκευάζονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Πολύκαστρο Κιλκίς, έχει εγκαταστάσεις 6000τμ όπου παράγονται τα προϊόντα της και απασχολεί μόνιμα 36 άτομα. Έχει επίσης αποθήκες για διανομή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η ΚΕΤΕ Α.Ε. έχει απλώσει ένα δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών και εξάγει ελληνικές πόρτες ασφαλείας, πυρασφαλείας και γενικής χρήσης σε Γαλλία, Σουηδία, Κύπρο, Ρωσία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Σκόπια.

Πρώτες ύλες :
Κατασκευή :
Εταιρεία :
Ιστοσελίδα : kete-sa.gr
Θα τα βρείτε : Kαταστήματα συνεργατών
Πληροφορίες : Τηλ. +30 23430 20280