Ηλεκτρονικά


MLS


Olympia Electronics Ελληνική Εταιρεία ηλεκτρονικών

Olympia Electronics


Olympia Electronics

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 από τους Έλληνες επιχειρηματίες Ν. Λακασά και Π. Αρβανιτίδη. Δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και τα προϊόντα της  διαθέτουν πιστοποιητικά από πολλούς οίκους του εξωτερικού.

Η εταιρεία, απασχολεί σήμερα γύρω στους 130 εργαζόμενους και αποτελεί τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, ενώ ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού.

Η φιλοσοφία της εταιρείας στηρίζεται στην αντίληψη "υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, στην πιο ανταγωνιστική τιμή, με πελατοκεντρικό προσανατολισμό".

Οι πρώτες υλες είναι από Ελλάδα, Ευρωπαική Ένωση και Ασία.

 

Πρώτες ύλες :
Κατασκευή :
Εταιρεία :
Ιστοσελίδα : olympia-electronics.gr
Θα τα βρείτε : Σε καταστήματα ηλεκτρονικών
Πληροφορίες : Τηλ. 30 23530 51200

Στα έργα της εταιρείας περιλαμβάνονται τα παρακάτω:
Oλυμπιακό Χωριό, Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο, Κτίριο Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων, Oλυμπιακό Κέντρο “ΣΛΑΛΟΜ”, Σπίτι “Αρσης Βαρών”, Oλυμπιακό Κέντρο Ιστιοπλοϊας Αγ. Κοσμά, Στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας”, Βουλή των Ελλήνων, Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης - Γερμανία, Μετρό Schwerin - Γερμανία, Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου, Happel Stadium - Βιέννη, Movenpick, Ιορδανία, Πέτρα

Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται:

Συστήματα ασφαλείας, συστήματα πυρανίχνευσης, συστήματα ανίχνευσης αερίων, συστήματα συναγερμού, καρτοδιακόπτες ξενοδοχείων, θερμοστάτες χώρου, ηλεκτρικές εντομοπαγίδες, φωτισμός ασφαλείας και άλλα.

 

Τα προϊόντα θα τα βρειτε σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού.

facebook:https://www.facebook.com/OlympiaElectronics
Twitter:https://twitter.com/olympiaelectro
lindedIn:http://www.linkedin.com/company/olympia-electronics?trk=company_logo
Google+:https://plus.google.com/u/0/b/105672704483774116420/

MLS


mls logo

Το 2003 ανέπτυξε το πρώτο σύστημα αυτόματης πλοήγησης της Ελληνικής αγοράς ενώ το 2005 προχώρησε στην κυκλοφορία του MLS Destinator, το οποίο αποτελεί σήμερα το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης, κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά. Παράλληλα, το 2006 βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας πρωτοπορίας αλλάζοντας τα δεδομένα στο χώρο της πλοήγησης με την κυκλοφορία του MLS Destinator Talk&Drive™, του μοναδικού συστήματος πλοήγησης με αναγνώριση φωνής.

Πρώτες ύλες :  
Κατασκευή :
Εταιρεία :
Ιστοσελίδα : www.mls.gr
Θα τα βρείτε : Καταστήματα Ηλεκτρονικών Ειδών
Πληροφορίες : Τηλ. 2310 929090 , 210 9902570-71

 

Προϊόντα: MLS Destinator, MLS IQBoard, MLS Εκπαιδευτικό Λογισμικό