Ελληνικά Αντηλιακά

 

carroten

carroten carroten2

 

 

 

solene solene solene

 

 

 

Οι φόρμουλες της νέας συλλογής των προϊόντων Carroten και της Solène αναπτύσσονται με συνέπεια, συνέχεια και ευθύνη, από μια ερευνητική ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, ενώ οι εργαστηριακές μελέτες για τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, φέρουν την πιστοποίηση διεθνών επιστημονικών φορέων και ινστιτούτων.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός των σειρών Carroten και Solène πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, όπως και όλα τα στάδια της παραγωγής, και διεξάγονται στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Σαράντης.

 

 

 

 

 

suncare

 

Η APIVITA παρουσιάζει τη νέα αντηλιακή σειρά APIVITA SUNCARE με τη μοναδική καινοτομία της APIVITA, την πατέντα της πρόπολη (αριθμός πατέντας 100 75 20) για προστασία από τη φωτογήρανση.

Τα νέα αντηλιακά εξασφαλίζουν άριστη προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία με φωτοσταθερό συνδυασμό φυσικών και οργανικών φίλτρων, ενώ παράλληλα ο δείκτης SPF παραμένει σταθερός σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

 

 

korres korres korres

 

 

Τα αντηλιακά της korres είναι και αυτά φτιαγμένα από φυσικές πρώτες ύλες. Έχουν σαν βάση το γιαούρτι, βιολογικό έλαιο από Καρύδι, βιολογικό καροτέλαιο, βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης, άλλες φυτικές ουσίες και προσφέρουν προστασία από τον ήλιο με φυσικό τρόπο.

 

Bioplasis

 

Τα πιστοποιημένα βιολογικά αντηλιακά της BioPlasis περιέχουν φυσικά αντηλιακά φίλτρα που αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία εμποδίζοντάς την να απορροφηθεί από την επιδερμίδα. Παράλληλα τα δραστικά τους συστατικά, με βάση το μαστιχέλαιο και το ελαιόλαδο προσφέρουν βαθειά ενυδάτωση και ένα ευχάριστο άρωμα στην επιδερμίδα κατά τους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες.

 

 

 

Bioplasis Bioplasis Bioplasis

 

Τα αντηλιακά της Benostan περιέχουν εκχυλίσματα από λάδι Αβοκάντο, Υπέρικο, Βιολογικό σύκο και Καλέντουλα.

 

 

Nat & Lab Bioplasis Bioplasis

 

Τα αντηλιακά της Nat & Lab περιέχουν ελαιόλαδο, φυσικά και τεχνικά φίλτρα.

 

Greenyard natur  

Greenyard
Η αντηλιακή σειρά της Greenyard με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πλούσια φυτικά συστατικά και φωτοσταθερά φίλτρα ευρέος φάσματος προστατεύει αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία UVA/UVB σύμφωνα με τους κανονισμούς τις Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με αντιοξειδωτικούς και αντιφλογιστικούς παράγοντες προφυλάσσει από εγκαύματα, ερεθισμούς και τη φωτογήρανση προσφέροντας ασφαλές, ομοιόμορφο μαύρισμα. Τα after-sun προϊόντα για την περιποίηση μετά τον ήλιο επαναφέρουν την υδάτινη ισορροπία, αναπλάθουν την επιδερμίδα και αποτρέπου το ξεφλούδισμα και την ξηρότητα. Δερματολογικα ελεγμένα για ευαίσθητα δέρματα.

 Rona Ross

Rona Ross
Τα αντηλιακά προϊόντα της RONA ROSS με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέος φάσματος παρέχουν ολοκληρωμένη UVA/UVB προστασία ενάντια στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενυδατικοί, αντιφλογιστικοί και αντιοξειδωτικοί παράγοντες προλαμβάνουν ερεθισμούς, ξηρότητα και φωτογήρανση, ενώ φυσικοί επιταχυντές μαυρίσματος χαρίζουν χρυσαφένιο μαύρισμα.

Εξειδικευμένη σειρά της RONA ROSS για την περιποίηση του δέρματος μετά από την έκθεση στον ήλιο, πλούσια σε βιταμίνες και φυτικά συστατικά με ενυδατικές, καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που ανακουφίζουν από εγκαύματα, ερεθισμούς, ξηρότητα, επιδιορθώνοντας την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα ενώ προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και βοηθούν στη διατήρηση του μαυρίσματος.