ZYLO eyewear - Phee

Η εταιρεία κατασκευάζει γυαλιά ηλίου με χειροποίητους υπέροχους ξύλινους σκελετούς. Έχει έδρα την Σύρο και ξεκίνησε το 2013 με μεγάλη όρεξη και μεράκι.

Τα γυαλιά zylo eyewear έχουν ανθρωποκεντρική σχεδίαση, είναι ξεκούραστα και διακριτικά στη χρήση. Οι φακοί τους πληρούν τα κριτήρια της Ε.Ε. (En 1836) και τα στάνταρ των Η.Π.Α. (ANSI Z80.3) για γυαλιά ηλίου.

Zylo eyewear


Xylo eyewear

Η εταιρεία κατασκευάζει γυαλιά ηλίου με χειροποίητους υπέροχους ξύλινους σκελετούς. Έχει έδρα την Σύρο και ξεκίνησε το 2013 με μεγάλη όρεξη και μεράκι.

Τα γυαλιά ηλίου, είναι μια σύνθετη κατασκευή, ειδικά όταν πρόκειται για χειροποίητους σκελετούς.

Η Xylo eyewear παρουσιάζει τις σειρές: Blaze, Fly, Wave και Sand. Συνολικά υπάρχουν διαθέσιμοι 16 συνδυασμοί ξύλων σε αυτά τα τέσσερα μοντέλα. Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται είναι zebrawood, παλίσανδρος, αμερικάνικη καρυδιά, ελληνική καρυδιά, wenge, έβενος, σφένδαμος. Οι συνδυασμοί και τα σχέδια καλύπτουν τις περισσότερες αισθητικές απαιτήσεις.

Για την Xylo eyewear τα ξύλινα γυαλιά ηλίου, δεν είναι ένα εκλεκτικό αντικείμενο, αλλά ένα τεχνούργημα που προέρχεται από τη σύζευξη της καλής τεχνικής, της προσοχής και της φροντίδας τόσο για τα υλικά όσο και για το τελικό δημιούργημα.

 

Πρώτες ύλες :
Κατασκευή :
Εταιρεία :
Ιστοσελίδα : http://www.zyloeyewear.com
Θα τα βρείτε : http://store.zyloeyewear.com
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες : Τηλ. 2281071253

Τα γυαλιά zylo eyewear έχουν ανθρωποκεντρική σχεδίαση, είναι ξεκούραστα και διακριτικά στη χρήση. Οι φακοί τους πληρούν τα κριτήρια της Ε.Ε. (En 1836) και τα στάνταρ των Η.Π.Α. (ANSI Z80.3) για γυαλιά ηλίου. Κάθε ζευγάρι συνοδεύεται με κουτάκι κηραλοιφής (λευκό κερί μέλισσας με παρθένο ελαιόλαδο) για τη περιποίηση του ξύλου.

Xylo eyewear

 

Xylo eyewear